Desiree in Kanaalteam

De eerste ontwikkelingen.

Inmiddels is bij sommige al wel bekend dat Desiree in het kanaalteam zit. Een uitdaging van groot formaat waar je nog veel over zal lezen op deze site.
Het begon met een telefoontje van Bianca met de vraag Desiree heb je zin om mee te doen? En het antwoord is natuurlijk bekend Desiree gaat de uitdaging aan met 5 andere kanjers.
Ondertussen is er natuurlijk al het een en ander geregeld maar er moet ook nog veel gedaan worden. De eerste aanvragen zijn weg dit wordt allemaal geregeld door Richard en de evt. datum is dan ook bekend. Maar deze kan nog verschoven worden alleen al door het weer. De eerste betaling is al gedaan door de dames want er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Ook hier komen we later op terug in verband met de sponsoring en het goede doel waar de dames voor gaan zwemmen. Inmiddels is Desiree op 26 januari naar de Medische keuring geweest en alles is goed. Gewicht, lengte, ogen, hartfilmpje etc. dus de stempel fit is gegeven. Op de ONKM waren enkele dames van het team aanwezig dus dat was gemakkelijk om de papieren te ondertekenen die Richard had meegenomen. Maar er komen natuurlijk nog meer testjes en trainingen aan zoals naast een boot zwemmen, in het donker zwemmen maar ook of je het minimaal twee uur kan volhouden in water van 16 graden. Zaterdag 18 febr. komen de dames allemaal weer bijelkaar om het een en ander te regelen en het versterken van de teambuilding door een gezellig samen zijn. Dus wij houden jullie op de hoogte hoe de zaken ervoor staan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.