BBT

Hij komt er weer aan.

Vele jaren zwom Desiree de BBT. Vorig jaar jammer genoeg verhindert maar deze keer is Desiree weer van de partij. Dirk heeft al een stukje op Biesbosch zwemmers site gezet.
Zojuist is de inschrijving van De Warande uit Oosterhout binnen gekomen. De bekerwinnaar van 2012 en 2009 kan dit jaar voor de derde keer de beker winnen. In de bepalingen staat dat men de beker dan mag houden.
Net als voor de zwemmers van ZVDO geldt dat de zwemmers van De Warande ook op de diverse Brabantse Kampioenschappen de tegenstander zijn.
Bij de BBT-records komt vijf keer de naam van Gerben Fiere naar voren als lid van de Warande. Op de 100 vlinderslag slag bij de jongens jeugd 2 en later is hij record houder en bij de heren heeft Gerben de records op de 100 meter vlinder-, rug-, school- en wisseslag. Dit jaar ontbreekt de naam van Gerben echter.
Andere bekende namen bij de ploeg van Werkendammer Andre Besselink zijn Desiree Emmen, Robin Lefeu, Pieter Pijnenburg, Nicko Kamphuis en de tweeling Lonne en Maartje Beskers.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.