Tilburg

Wat een week.

Zaterdag ging het met de zeetocht van Desiree niet helemaal goed dus zondag heeft ze ook niet gezwommen in Vught. De onderzoeken zijn inmiddels begonnen maar tot nu toe is er nog niets gevonden ze zijn wel volop bezig maar ze staan even voor een raadsel. Maandag zijn we begonnen bij de cardioloog. Hartfilmpje in rust en op de fiets. Een echo van het hart en zo allerlei testjes. Op het eerste oog gaf dit geen rare dingen er was wel iets kleins maar dat zou deze tekekenen niet geven en kon ook geen kwaad. Dus er werd besloten een 24 uurs kastje. Verder mocht ze wel alles gewoon ook doen ook zwemmen maar ze moet wel goed opletten want water blijft riskant.
Dinsdag 24 uurs kastje opgehaald en een dagboek. Zoveel mogelijk doen alleen jammer je mag er niet mee zwemmen en dan krijgt ze het juist. Dus dan met Danielle mee een lesje Xco in de sportschool. S’middags naar de neuroloog allerlei testjes gedaan en ook die staan voor een raadsel. De neuroloog kwam er wel achter hoe hij het op kan wekken van uit rust en als ze er nog geen last van had. Testjes verder goed doorstaan dus nu moet Desiree door een MRI scan kijken of daar iets uitkomt.
Woensdag (vandaag) het kastje weer af laten koppelen en nu gaan ze het uitlezen, maandag de uitslag. Als er weer meer bekend is dan laten we het weten.
Iedereeen in ieder geval bedankt voor de berichtjes, telefoontjes en het even langs komen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.