Sleeuwijk

Nederlands en Brabants kampioen Masters.

Zaterdag 13 september was Sleeuwijk aan de beurt en dit was tevens de laatste wedstrijd. Als eerste mocht Desiree van start op de 1km vrije slag dames en dit was een kwestie van uitzwemmen. Je zou het klassement dan precies vol zwemmen 40km en 500m dus een kans om te strepen was er niet geweest. Je zwom een mooie race en je tikte als 5de aan en 3de van Brabant. Later op de middag was de 1km masters aan de beurt en daar moest je wel aan de bak. Door de disk van Vught stond je 2de dus je moest deze winnen en dat deed je met volle overgave. Het was een mooie race samen met Petra en Karin en ieder won in zijn eigen categorie. Daarna werden alle klassementen geteld en kon de prijsuitreiking beginnen. Je werd 9de van Nederland en 4de van Brabant bij de dames en bij de masters werd je Nederlands en Brabants kampioen. Als vereniging mochten jullie op de 2de trede gaan staan van Brabant. Daarna met een grote ploeg lekker steppegras gegeten om het te vieren.